Piesakies Mērnieku FESTIVĀLAM 10.-11.09.2022.

2022.08.15

2022. gada 10.-11. septembrī notiks pirmais MĒRNIEKU FESITIVĀLS Zaķīšu Atpūtas komplex SPA, Svētes pagastā! Katram būs iespēja atrast sev interesantu aktivitāti, baudīt mūziku un pārrunāt pārrunājamo!
 
Dienas pirmajā daļā būs iespēja radoši, sportiski izklaidēties un piedalīties vairākās aktivitātēs, kā, piemēram:
-         LMT Dronu Skola būs sagatavojusi dažādus pārbaudījumus, kuros Tu varēsi pārliecināties par savām zināšanām par un ap droniem un iemaņām to vadīšanā, kā arī būs iespēja apskatīt un noskaidrot sev interesējušos jautājumus pie speciālistiem!
-        LVM GEO piedāvās ieskatīties savā informācijas sistēmā, varēsi sniegt priekšlikumus jauniem izstrādājumiem publiskajai LVM GEO videi, kā arī apskatīt dažādas jaunākās tehnoloģijas, ko ikdienā izmanto LVM!
-          LĢIA sniegs ieskatu ortofoto un LiDAR datu iegūšanā un to apstrādē, pastāstīs par aviācijas mērījumiem un jaunumiem savā ikdienā, kā arī varēsi pārbaudīt savas zināšanas par LĢIA sniegtajiem pakalpojumiem;
-        VZD aicina Latvijas Mērnieku festivāla dalībniekus pārbaudīt sadarbības prasmes Jengas spēlē, zināšanas burtu jūklī, veiklību puzles salikšanā un izteikt viedokli balsojot. Būs iespēja arī sevi iemūžināt foto stūrītī ar mērnieka aroda instrumentiem. Pirms un pēc pārbaudījumiem būs iespēja satikt Valsts zemes dienesta vadību, tajā skaitā Valsts zemes dienesta ģenerāldirektori Vitu Narnicku, un VZD ekspertus;
-          Spiningošana Lielupē;

Spiningošana notiks no krasta ar mākslīgo mānekli. Varēsi apmainīties pieredzē un kopā noteiksim dienas veiksmīgākos. Sacensības notiks Jelgavā, Pasta salā. No 06:50 līdz 07:00 sacensību dalībnieku reģistrācija, 07:00 sacensību atklāšana un starts un 11:00 atgriešanās festivāla teritorijā.

Sacensību protokolā tiek reģistrētas sekojošu zivju sugas: asaris, līdaka un zandarts.

Sacensībās tiks piemērots princips ‘’noķer un atlaid’’. Dalībniekiem ir spēkā esošas makšķerēšanas kartes un visi nepieciešamie drošības līdzekļi, lai atrastos pie ūdens.

Ja vēlies piedalīties, raksti Jānim Dragonam - janisdragons@gmail.com vai +371 29486850.

Balvas no SARGOFISH.EU.


-          Volejbols – 4 x 4, komandas jauktas;

-          Šautriņu mešana;
-          Centrēšana u.c.
 
Pulksten 20.00 ar īpašu priekšnesumu uzstāsies Čipsis un Dullais!

Sākot no pulksten 21.00 par mūsu labsajūtu rūpēsies īpašie viesi “Ivo Grīsniņš Grīslis ar grupu”!

 

Par draudzīgām cenām par ēdināšanu un pilniem punčiem parūpēsies Dzirnavnieces no Āraišu vējdzirnavām, un dzērienus salies neviens cits kā Mītavas čiekura gardumu bode.

 

Pirts prieki no pulksten 22.00 līdz 02.00!

 

Nakšņošana no 10. uz 11.09.2022. pašu līdzi paņemtajās teltīs.
 
PIESAKI DALĪBU FESTIVĀLĀ!
Par ieejas biļetēm raksti uz e-pastu: lmb@lmb.lv. Dalības maksa vienai personai 40.00 EUR.

 

Iepazīsties ar teritorijas karti ŠEIT!

 

FESTIVĀLA programma ŠEIT!

 
 
Seko līdzi papildus informācijai:
www.lmb.lv
https://www.facebook.com/LatMerBiedriba
https://twitter.com/LatMerBiedriba
https://www.instagram.com/latmerbiedriba/

 

    © Visas tiesības aizsargātas Latvijas Mērnieku biedrība 2023